کد خبر: 33083
A

شماره حساب های اعلام شده برای کمک به زلزله زدگان بررسی می شود

کرمانشاه ایرنا- مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه از بررسی حساب های اعلام شده برای کمک به زلزله زدگان استان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای محافظت از مال و نیت خیرین و اطمینان بخشی از اینکه کمک ها برای زلزله زدگان هزینه شده، انجام می شود.

شماره حساب های اعلام شده برای کمک به زلزله زدگان بررسی می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، علیرضا گودرزی روز دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی سازمان های مردم نهاد استان کرمانشاه با موضوع چگونگی مدیریت بحران پس از زلزله، افزود: همدلی بی نظیری که در سراسر کشور نسبت به زلزله زدگان استان کرمانشاه ایجاد شد، گران بها ترین سرمایه اجتماعی است.
وی همچنین تشریف فرمایی ویژه مقام معظم رهبری در سفر به استان کرمانشاه و دیدار با زلزله زدگان قدردانی کرد و گفت: معظم له همان ساعات اولیه با پیامشان باعث همدلی بی نظیر بین مردم و مسئولان در کمک رسانی به زلزله زدگان شدند و امروز نیز با بازدید از مناطق زلزله زده و دیدار با مردم موجب دلگرمی آنها شدند.
او در ادامه به مدیریت نامناسب توزیع کمک های مردمی بین زلزله زدگان نیز اشاره کرد و با تقدیر از کمک همه نهاد ها و افراد، اظهار کرد: سیل کمک های مردمی قبل از شناسایی زلزله زدگان، مسئولان را غافل گیر کرد.
گودرزی با بیان اینکه حل بحران چهار مرحله دارد و ما الان در مرحله سوم بحران زلزله یعنی بازسازی و توانمندسازی زلزله زدگان هستیم، گفت: در این مرحله مهم ترین مساله سرپناه و مسائل بهداشت محیط و فرد است و از تمام سازمان ها مردم نهاد می خواهیم راهکارها و تجربیات خود در کمک زلزله زدگان را عرضه کنند.
در ادامه این جلسه برخی از نمایندگان سازمان های مردم نهاد استان کرمانشاه نیز با گزارشی از اقدامات خود در کمک به زلزله زدگان؛ مهم ترین مساله را ایجاد یک شبکه قوی بین سازمان های مردم نهاد و ستاد بحران استان در راستای تصمیم گیری واحد برای چگونگی کمک رسانی و ارائه خدمات به تمام نقاط زلزله زده و جلوگیری از دوباره کاری دانستند.
سازمان ها مردم نهاد در این کارگروه تخصصی از همه خیرین خواستند که کمک های خود را به صورت نقدی ارائه کنند تا آنها با نیاز سنجی که از زلزله زدگان انجام می دهند، بتوانند اقلام ضروری و مورد نیاز زلزله زدگان را خریداری کنند.
در این جلسه همچنین مهم ترین نیاز زلزله زدگان کانکس برای اسکان موقت، ارائه خدمات بهداشتی، آموزشی مانند درمانگاه، مدرسه، سرویس های بهداشتی و استحمام اعلام شد.
همچنین اعضای سازمان مردم نهاد استان کرمانشاه خواستار تهیه فرمی به منظور شناسایی نیازهای هر منطقه، روستا و شهر شدند تا تکلیف هر گروه و نهادی مشخص شود و از موازی کاری و دوباره کاری جلوگیری شود.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه رخ داد که تاکنون 437 کشته و 10 هزارو 179 مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این زلزله حدود 30 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزئی شده است.
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر