فقط "آبلیمو طبیعی" مجوز "آبلیمو طبیعی" میگیرد
معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو به عنوان درج شده "طبیعی" بر روی آبلیموها اشاره کرد و گفت: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان "آبلیمو طبیعی" صادر میشود که از ویژگیهای آن برخوردار باشند؛ در غیراینصورت با موارد تخلف، برخورد قانونی بعمل میآید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، مهندس سمیره صباح، با اشاره به اینکه برخی صحبتهای وی درباره سلامت آبلیموها که بصورت گفتگوی رادیویی بوده است در تنظیم مکتوب بصورت ناقص از سوی رادیو منتشر شده، گفت: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو، پروانه ساخت تحت عنوان "آبلیمو طبیعی" صادر میشود که از ویژگیهای آن برخوردار باشند.
معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو ادامه داد: برای اطمینان از رسیدن محصول سالم به دست مصرف کننده، همه واحدهای تولید کننده آبلیمو نیز همانند سایر فراوردهها موظف هستند بر اساس ضوابط سازمان غذا و دارو و تحت نظارت مسوول فنی و واحدهای تابعه معاونتهای غذا و دارو اقدام کنند.
صباح درباره چگونگی فرآیند تولید مواد غذایی و نظارت بر آن افزود: پس از کسب پروانه ساخت توسط تولیدکنندگان از سازمان غذا و دارو و اعلام تمام فرمالاسیون مواد کارشناسان فنی سازمان و معاونتهای غذا و دارو رصد میکنند که نام دقیق تمام مواد افزودنی و به کار رفته در فراورده نهایی، روی برچسب محصولات بطور دقیق درج شود.
وی با تاکید بر جایگاه مهم مسئول فنی اضافه کرد: وظیفه اوست که مشخص کند در خط تولید دقیقا چه مواد افزودنی و در چه حدی استفاده شود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاون اداره کل نظارت بر امور غذایی سازمان غذا و دارو درباره علت درج مواد افزودنی روی برچسب محصولات تصریح کرد: ممکن است برخی از مواد برای مصرف کنندگان حساسیت و آلرژی ایجاد کنند، ضمن آنکه برای آگاهی از میزان و ضابطهمند بودن مواد افزودنی اصولا الزام وجود دارد که مواد افزودنی روی برچسب محصولات دیده شود.
وی در پایان به عنوان درج شده "طبیعی" بر روی آبلیموها هم اشاره کرد و گفت: برای واحدهایی از تولید کنندگان آبلیمو پروانه ساخت تحت عنوان "آبلیمو طبیعی" صادر می شود که از ویژگیهای آن برخوردار باشند؛ در غیراینصورت با آنهایی که تخلف کرده باشند برخورد قانونی بعمل میآید.