امام جمعه موقت اهواز: نقش زنان در توسعه جامعه، تنها حضور فیزیکی آنان نیست
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه نباید تصور شود که نقش زنان در توسعه جامعه، تنها حضور فیزیکی آنان است، گفت: خانواده مهمترین بخش جامعه است که استمرار و تعالی آن به نقش مادر وابسته است، بنابراین حضور زن در مناصب اجرایی باید فرصتی باشد که نقش او در خانواده تقویت شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیده بان ایران، حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالحسن حسنزاده در همایش "نقش زنان در توسعه استان" با محوریت بررسی نقش زنان در توسعه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان که امروز (4 شهریورماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: نقش زن در جامعه یک مساله تاریخی و اعتقادی است که جایگاه زن در عالم آفرینش را نشان میدهد.
وی افزود: قرآن به طور صریح و روشن گفته است هر کس عمل صالح و کار شایسته انجام دهد و مؤمن باشد به او یک زندگی پاک میدهیم، به طور مصداقی نیز باید گفت زنان در تمدنسازی نقش بارزی داشته اند. در قرآن نیز از نقش ارزشمند آسیه، حضرت مریم(س) و حضرت خدیجه(س) یاد شده است.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه باید در تمام زمینهها دیدگاه خود را از افراط و تفریط دور نگه داریم، عنوان کرد: این امر در بحث زنان نیز صدق میکند. امروزه فمینیسم نقش اصلی را در مقابله با این جریان تاریخی ایفا میکند. نگاه ما به غرب برای بررسی جایگاه زن نیز باید به دور از افراط و تفریط باشد و نباید بگوییم دیدگاه آنان به طور کامل صحیح یا غلط است.
حسنزاده ادامه داد: نباید تصور شود که نقش زنان در توسعه جامعه، تنها حضور فیزیکی آنان است. مهمترین بخش جامعه خانواده است که استمرار و تعالی آن به نقش مادر وابسته است. بنابراین حضور زن در مناصب اجرایی باید فرصتی باشد که نقش او در خانواده تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه در دین اسلام کار کردن در خانه بر زن واجب نیست و کسی نمیتواند زن را به کار در خانه مجبور کند، تصریح کرد: اکنون زنان هیچ جایگاهی را در شورای شهر اهواز اشغال نکردهاند؛ وقتی زنی در این شورا حضور نداشته باشد چگونه میتوان در خصوص مشاغل خانگی در شورای شهر بحث کرد؟
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه مقام مادر مقامی است که با بسیاری از مشاغل قابل مقایسه نیست، گفت: رییس جمهور پیشین آمریکا در گزارش دو دوره ریاست جمهوری خود، حقوق قانونی همجنسگرایان از افتخارات خود عنوان کرد در حالی که این کار به معنی سستی خانواده است و همان چیزی است که غربیها از آن رنج میبرند.
حسنزاده ادامه داد: خانمها باید از حقوق خود در خانواده آگاه باشند. اکنون در خانوادههای سنتی مذهبی حرفی از ارث دختر مطرح نمیشود و دختران نیز با مشاهده اطرافیان خود از این موضوع احساس ناراحتی نمیکنند در حالی که ارث از بدیهیات شرع است که در خانوادههای سنتی مذهبی رعایت نمیشود.
وی با تأکید بر لزوم دوری از افراط و تفریط گفت: باید به دختر اجازه داده شود برای خود تصمیم بگیرد اما نباید طوری افراط شود که بگوییم هیچ کس اجازه نظر دادن در زندگی او را ندارد بلکه باید آنچه که در دین و احکام شرعی گفته شده رعایت شود. اکنون حضور دختران در دانشگاه به هیچ عنوان عیب نیست اما این حضور باید با احساس مسئولیت باشد.
منبع: ایسنا