?>
کد خبر: 218221
A

توضیح عضو شورا درباره نحوه انتقال جنین‌های مرده به بهشت زهرا + فیلم

سوده نجفی، عضو هیات‌رئیسه شورای شهر تهران توضیحاتی را درباره درباره نحوه انتقال جنین‌های مرده به بهشت زهرا (س) برای دفن در این مجموعه ارائه داد.

توضیح عضو شورا درباره نحوه انتقال جنین‌های مرده به بهشت زهرا + فیلم

به گزارش خبرنگار دیده‌بان ایران، سوده نجفی، عضو هیات‌رئیسه شورای اسلامی شهر تهران امروز (سه‌شنبه ۱۴ اسفند) در حاشیه سیصد و دهمین جلسه شورای ششم در جمع خبرنگاران در خصوص انتقال جنین‌های نارس از بیمارستان‌ها به بهشت زهرا (س) جهت دفن، اظهار کرد: جنین و امعاء و احشائی که روح ندارد، برای دفن بهداشتی توسط سازمان پسماند شهرداری تهران منتقل می‌شود. 

وی با اشاره به انتقال اجساد جنین و آن اعضایی که روح در آن‌ها دمیده شده است، یادآور شد: براساس قانون شرعی و بیانات علما، انتقال جنین بالای چهار ماه و یا ۱۷ هفته از بیمارستان‌ها به سردخانه و سپس به سازمان بهشت زهرا (س) جهت تغسیل و دفن صورت می‌گیرد. 

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس تأکیدات دین اسلام، جنین مرده در پارچه پیچیده و دفن می‌شود، خاطرنشان کرد: در مجموع جنین و یا اعضای قطع شده را حتماً دفن خواهیم کرد؛ حتی اگر یک بند انگشت باشد، باید دفن شود. 

وی خاطرنشان کرد: جنینی که استخوان دارد و روح در آن دمیده شده بر اساس قوانین و دین اسلام از بیمارستان‌ها به سازمان بهشت زهرا (س) منتقل می‌شود، گفت: اعضایی همچون جفت، طحال و مواردی از این قبیل که احشاء محسوب می‌شوند توسط سازمان مدیریت پسماند و طبق قواعدی که خود بیمارستان‌ها دارند، منتقل می‌شوند و دفن بهداشتی آن‌ها صورت می‌گیرد. 

منبع: دیده‌بان ایران

volumeVideo: 7.93M | durationVideo: 00:02:19
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر