رعایت تمامی نکات بهداشتی در نانواییها
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان زابل گفت: کیفیت نان شهرستان زابل در قیاس با سایر مناطق، سرآمد است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب هم چنان فاصله دارد.
به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ولایتی پور شامگاه یکشنبه در جلسه شورای آرد و نان این شهرستان با اشاره به فعالیت واحدهای نانوایی در سطح شهرستان اظهار کرد: نظارت بر نحوهی عملکرد واحدهای نانوایی یکی از موضوعاتی است که در این دولت با جدیت اجرایی شده و خواستار این هستیم این روند توسط بازرسان دستگاه های اجرایی مرتبط نیز در آینده در شهرستان زابل ادامه داشته باشد.در جریان بازدیدها ساعت و زمان پخت نانوایی ها، وزن چانه، قیمت، کیفیت نان و به ویژه وضعیت بهداشتی مورد نظارت و توجه قرار میگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه به دلیل ذائقه های مختلف، تنوع در تولید نان به عنوان یک ضرورت است افزود: نانی که توسط واحدهای خبازی تولید و عرضه می شود باید مورد طبع و ذائقه مردم باشد ضمن اینکه در تهیه آن باید تمامی نکات بهداشتی نیز در نظر گرفته شود.
ولایتی پور نانواها را از اقشار سختکوش، پرتلاش و متدین برشمرد و افزود: باید قدردان خدمت و تلاشهای این عزیزان پرتلاش باشیم چرا که امروز نان طبخ شده در شهرستان زابل در قیاس با سایر مناطق سرآمد و از کیفیت نسبتاً خوبی برخوردار است.
وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش همه عوامل و متولیان حوزه تولید آرد و نان و رفع برخی کاستی ها، شاهد رشد روز افزون کیفیت نان در شهرستان زابل باشیم.
مقام عالی دولت در شهرستان با تأکید به اینکه با واحدهای خبازی متخلف به صورت قانونی برخورد خواهد شد خاطر نشان کرد: مردم می توانند تخلفات را با شماره تلفن ۱۲۴ و فرمانداری در رابطه با کیفیت نان و سایر موارد اعلام کنند.
فرماندار و رئیس کارگروه آرد و نان در پایان خاطرنشان کرد: نان بعنوان غذای غالب مردم نقش اساسی در سبد خانوار دارد لذا یکی از ابتدایی ترین حقوق شهروندی استفاده از نان با کیفیت است که در این خصوص، متصدیان نانوایی ها باید جدیت و تلاش بیشتری داشته باشند.