کد خبر: 202561
A
در گفت‌وگو با دیده‌بان ایران مطرح شد؛

تشکری هاشمی، عضو شورا: این تصور ایجاد شده که هتاکی مدیران شهرداری به اعضای شورای شهر، سیستمی و سازمان‌یافته بوده و موجب ارتقا می‌شود + فیلم

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران در واکنش به انتصاب اخیرا به اعضای شورای شهر توهین کرده بود، به دیده‌بان ایران گفت: «وقتی به عنوان مثال، رئیس محترم شورای شهر، فردی را به دلیل اهانت به جمعی از اعضای شورا از جلسه رسمی صحن علنی شورای شهر اخراج می‌کند، حداقل انتظار این است که شهردار تهران و مدیریت شهری نسبت به این موضوعات واکنش داشته باشند تا مشخص شود نسبت به رفتارهای غلط زیرمجموعه خود حساس هستند.»

تشکری هاشمی، عضو شورا: این تصور ایجاد شده که هتاکی مدیران شهرداری به اعضای شورای شهر، سیستمی و سازمان‌یافته بوده و موجب ارتقا می‌شود + فیلم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ اخراج یکی از مدیران شهرداری از شورای شهر تهران که در فضای مجازی به سوده نجفی، عضو هیئت‌رئیسه شورای شهر تهران توهین کرده بود؛ با حاشیه هایی همراه شد. سوده نجفی در صفحه شخصی ایکس نوشت: «براساس بند ۲ ماده ۵۵ وظایف شهرداری‌ها جمع‌آوری زباله اصلی‌ترین وظیفه مدیریت شهری است. ولی متاسفانه شهرداری تهران در انجام این وظیفه عملکرد قابل قبولی ارائه نداده است. امید است معاون خدمات شهری جدید به این موضوع که وظیفه اصلی شهرداری است اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.»

مهدی قمی، مدیرعامل شرکت ‌پیام‌رسا – زیرمجموعه شهرداری – در پاسخ به عضو شورای شهر تهران نوشت: «زباله جمع‌شدنی هست، ولی چگونه می‌شود رذیله‌های اخلاقی بعضی از اعضاء شورای شهر تهران که باعث ایجاد شبهه و ناکارآمد نشان دادن شهردار تهران و تضعیف جبهه انقلاب می‌شود را جمع کرد؟» اگر از استفاده «ء» به جای «ی» توسط مدیرعامل شرکت پیام‌رسا که بخشی از رسانه شهرداری را در دست دارد بگذریم، بی‌پروایی در توهین یک مدیر زیرمجموعه شهرداری به برخی از اعضای شورای شهر تهران در دوران گذشته بی‌سابقه است.

سه‌شنبه هفته گذشته در جریان ارائه گزارش حسابرسی شرکت پیام‌رسا در شورای شهر تهران مهدی چمران مهدی قمی را از شورای شهر تهران اخراج کرده و گفت: «ما خبری را در فضای مجازی دیدیم که یکی از همکاران شهرداری به یکی از اعضای شورا به عنوان رذیله اخلاقی اهانت کرده و تشریف آوردند اینجا. می‌خواهم جلسه را ترک کرده و اجازه حضور به او را نمی‌دهم.» چمران در همین راستا خواست که بررسی گزارش حسابرسی پیام‌رسا با حضور یکی از معاونان مهدی قمی انجام شود. به همین دلیل روز گذشته و یکی از معاونان او در شورای شهر حضور پیدا کرد تا حسابرسی شرکت پیام‌رسا در صحن علنی شورای شهر تهران بررسی شود.

این اولین بار نیست که یکی از مدیران علیرضا زاکانی، به اعضای منتقد زاکانی در شورای شهر تهران توهین می‌کند. محمدعلی الفت‌پور نیز این جسارت را به خود راه داد که به سوده نجفی توهین کند.

سوده نجفی، عضو شورای شهر تهران پس از برگزاری نماز عید فطر در صفحه ایکس نوشت: «کسانی که عکس شهردار تهران را در نماز عید فطر تمسخر می‌کنند قطعاً بویی از ایمان نبرده‌اند و آخرت خود را خراب می‌کنند. ناکارآمد و ضعیف است و سرجایش قرار نگرفته؛ هر نقدی به او دارید اما ورود به روابطش با خدا و تمسخر گناهی نابخشودنی است.»

محمدعلی الفت‌پور، رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران نیز به او نوشت: «وقتی ناکارآمدترین و ضعیف‌ترین‌ها که ربطی به هیچ‌گونه مدیریتی ندارند اظهارنظر می‌کنند.» پس از آن مهدی چمران اعلام کرد که قرار است با او – الفت‌پور- برخورد و توبیخ او در پرونده‌اش درج شود. اما او اخیرا با حکم زامانی به جای توبیخ، به عنوان شهردار منطقه ۱۵ انتخاب شده است.

سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران در گفت‌وگو با دیده‌بان ایران درباره ارتقای درجه مدیران هتاک به اعضای شورای شهر تهران تاکید کرد: «ما می‌دانیم که راه حق، هزینه و دردسر دارد. شاید نشستن و لبخند زدن به اشکالات و مسائل درون سازمان و درون شورای شهر با نگاه منفعت‌طلبانه کار راحتی باشد، ولی ما نمایندگان مردم، این رسالت را برای خودمان می‌دانیم که امانت‌دار مردم باشیم.»

او افزود: «اگر ضعف و اشکالی را در مدیریت شهری می‌بینیم، حتما نسبت به آن انتقاد کنیم، حتی اگر این کار باعث شود که عده‌ای قلم به دست بگیرند و آنچه زیبنده افکار و اندیشه‌های خودشان هست را به اعضای شورا نسبت دهند. این هزینه را می‌پذیریم، اما تضییع و نادیده گرفتن حق مردم را هرگز نمی‌پذیریم.»

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: «وقتی به عنوان مثال، رئیس محترم شورای شهر، فردی را به دلیل اهانت به جمعی از اعضای شورا از جلسه رسمی صحن علنی شورای شهر اخراج می‌کند، حداقل انتظار این است که شهردار تهران و مدیریت شهری نسبت به این موضوعات واکنش داشته باشند تا مشخص شود نسبت به رفتارهای غلط زیرمجموعه خود حساس هستند. اگر بین واکنش رئیس شورا و واکنش شهردار تفاوت وجود داشته باشد، این ذهنیت به وجود می‌آید که آیا به صورت ساختاریافته و سیستمی این کارها انجام شده یا به صورت خودسرانه این اتفاق رخ داده است؟ طبیعتا اگر خودسرانه باشد، واکنش شهردار باید مشابه واکنش رئیس شورا باشد، ولی خدای ناکرده اگر این کارها به صورت سیستمی، معنادار و ساختاریافته انجام شده این تفاوت و تمایز معنادار در نحوه برخورد با این افراد را می‌توان وسیله‌ای برای عملکرد دوستان در شهرداری تهران قرار داد.»

تشکری هاشمی با اشاره به این که امیدواریم که این دقت و مواظبت‌ها را بکنند، تاکید کرد: «حرمت امامزاده را را باید متولی نگه دارد و اگر متولی حریم‌ها را نگه ندارد، باید بگوییم که آسیاب به نوبت است و متاسفانه این روند پایانی نخواهد داشت. مرز بی‌احترامی و نادیده گرفتن ساختارها، محدود به افراد خاص نمی‌شود و احتمال دارد این فرآیند فکری به یک رویه در سازمان بزرگی مثل شهرداری تهران تبدیل شود که به مصلحت هیچ‌کس نخواهد بود.»

منبع: سایت دیده‌بان ایران

volumeVideo: 19.83M | durationVideo: 00:03:24
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر