واکنش پدر پیوند کبد به بازنشستگی اجباری رضا ملکزاده/ قدر زر زرگر شناسد
به دنبال بازنشستگی اجباری رضا ملکزاده، علی ملکحسینی با انتشار نامهای نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ اخیرا دانشگاه علوم پزشکی تهران، ۴۰ استاد از رشتههای مختلف پزشکی را بازنشسته و اخراج کرده است و رضا ملکزاده که در زمره این استادان است در نامهای گلایهآمیز به این شیوه انتقاد کرد.
همچنین علی ملکحسینی، پدر پیوند کبد ایران، خطاب به رضا ملکزاده، با انتشار نامهای نسبت به این موضوع واکنش نشان داد.
در این نامه آمده است:
«شنیدم که مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران شما را به شکلی عجولانه و بیخبرانه بازنشسته کردهاند، حقیقتش این خبر برایم بسیار نگرانکننده و شوک آوربود به خودم گفتم مگر فردی دلسوزتر وطنپرستتر، باسوادتر و از همه مهمتر خدمتگزارتر از ملکزاده در میان استادان دانشگاهها وجود دارد که چنین تصمیم نسنجیدهای درموردش گرفتهاند؟ آیا این افراد از تلاشهای صادقانه و خستگیناپذیر شما در طول ۴۵ سال گذشته خبر ندارند ونمیدانند که شما جزء استثنائیترین افرادی بودید که با وجود کسب مقام اول و دومی پزشکی چه در دوره دانشجویی و چه در دورهه دستیاری دانشگاه پهلوی سابق ماندن در ایران را به رفتن به غرب وسوسهانگیز که خیلیها آرزویش را داشتند ترجیح دادید؟
آیا این دوستان نمیدانند که شما در روزهای سخت اول انقلاب داوطلبانه به عنوان سرپرست یک تیم جهادگر پزشکی در کردستان شلوغ و ناآرام خدمت کردهاید ونمیدانند که در سختترین شرایط جوانترین رییس دانشکدهه پزشکی وجوانترین رییس دانشگاه شیراز بودهاید؟ آیا نمیدانند که شما بزرگترین کار تحقیقاتی تاریخ ایران را درناحیه گلستان وترکمن صحرا انجام دادهاید که از افتخارات کشور محسوب میشود و آیا اینان نمیدانند که شما در کار آموزش و پژوهش و تربیت متخصص و فوق تخصص و محقق چه کارهای منحصر به فردی کردهاید و با پشتکار و تلاشی ستودنی زیر زمین بیمارستان دکتر شریعتی را به بهترین بخش تحقیقاتی گوارش وکبد کشور تبدیل کردهاید؟ و چندین آیا نمیدانند دیگر که نیازی به گفتنشان نمیبینم.
در ادامه نامه ملکحسینی آمده است:
جناب دکتر ملکزاده شما به این صندلی استاد ممتازی دانشگاه هیچ نیازی نداشتید، ولی این صندلی به شما بسیار نیازمند است، چون کسی لایقتر و سزاوارتر از شما برای تکیه زدن براین کرسی در کشور وجود ندارد.
شما یک الگوی تمام عیار برای نسل جوان هستید که مهمترین بعد و وجهه این الگو ترجیح دادن کار و خدمت دروطن با وجود امکان کار در بهترین مراکز پزشکی دنیا است، بنده به عنوان فردی که در ۴۳ سال گذشته شاهد خدمت بسیار دلسوزانه، صادقانه و عالمانه شما بودهام از آن بیم دارم که چنین برخوردی سبب ناامیدی کسانی گردد که شما الگویشان بودید و میخواستند در وطن بمانند.
اما برادر عزیزم جناب دکتر ملکزاده باور کنید که من این تصمیم ناخوشایند را به فال نیک میگیرم، زیرا خودت میدانی که بیش از ده سال است من و همکارانم دنبالت بودیم که مابقی عمر را بیایید شیراز و شما هم بارها قول داده بودید و نیامدید.
لطفا هرچه زودتر برگرد شیراز، خودت میدانی که ما از همان اول هم مخالف رفتنت به تهران بودیم، لطفا برگرد تا جوانهای زیادی که مشتاق آمدنت هستند خوشحال شوند و ما هم به امید خداوند بتوانیم از تجربیات ذیقیمت شما برای گسترش بخشهای تحقیقاتی پیوند کبد و گوارش استفاده کنیم.
مهمتر اینکه دیگر لازم نیست راه طولانی تهران به بالا ده را طی کنید و هروقت دلت گرفت میتوانی خیلی راحت راهی کازرون و بالا ده شوی و باحضور بر تربت پاک پدر و مادرت که عشق به خاک وطن را در دلت کاشتهاند. فاتحهای بخوانی و روحشان را شاد کنی و پس از آن هم مثل همیشه خیل بیماران روستایی را که منتظرت هستند معاینه و درمان کنی. ما بیصبرانه منتظرت هستیم».
منبع: فرارو