کد خبر: 177172
A

کوروش کمپانی، یکی از فروشندگان آیفون بیست میلیون تومانی، پلمب شد

کوروش کمپانی، یکی از فروشندگان آیفون بیست میلیون تومانی، پلمب شد. به‌نظر می‌رسد پلمب این شرکت به‌خاطر شکایات متعدد خریداران موبایل از این مجموعه است که طی روزهای گذشته بارها و بارها به‌خاطر عدم دریافت خریدهایشان اعتراض کرده‌اند. گفتنی است اوایل دی‌ماه، این شرکت درباره اخباری که پیرامون روش فروش آیفون در آن منتشر شده بود، بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن «باافتخار» اعلام نمود که حتی «یک شاکی خصوصی» هم ندارد.

کوروش کمپانی، یکی از فروشندگان آیفون بیست میلیون تومانی، پلمب شد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ کوروش کمپانی، یکی از فروشندگان آیفون بیست میلیون تومانی، پلمب شد. به‌نظر می‌رسد پلمب این شرکت به‌خاطر شکایات متعدد خریداران موبایل از این مجموعه است که طی روزهای گذشته بارها و بارها به‌خاطر عدم دریافت خریدهایشان اعتراض کرده‌اند. با اینکه دفتر فروش این مجموعه پلمب شده است، اما همچنان امکان خرید از وب‌سایت این مجموعه برای افراد وجود دارد و درگاه خرید این مجموعه همچنان فعال است. گفتنی است اوایل دی‌ماه، این شرکت درباره اخباری که پیرامون روش فروش آیفون در آن منتشر شده بود، بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن «باافتخار» اعلام نمود که حتی «یک شاکی خصوصی» هم ندارد.

 

کوروش کمپانی ازجمله شرکت‌های فروش موبایل با قیمت بسیار کمتر از نرخ واقعی آن در بازار است که در ماه‌های گذشته تبلیغات گسترده‌ای را در شبکه‌های مجازی آغاز کرد. این شرکت با تبلیغات گسترده خود که در برخی مواقع همراه با اسپانسری از مجموعه‌های معتبر و یا استفاده از بازیگران و سلبریتی‌های مشهور بود، موفق شد تا حد زیادی اعتماد گروهی از مردم را جلب کند که برای خرید به‌سراغ آن بروند. این شرکت ویدیوها و کلیپ‌های تبلیغاتی متعددی با حضور افراد مشهور در شبکه‌های مجازی منتشر می‌کرد و نام کوروش کمپانی طی ماه‌های گذشته بیشتر از همیشه شنیده می‌شد. این شرکت ادعا داشت که آیفون را با قیمت نزدیک ۲۰ میلیون تومان به دست مشتریان می‌رساند و حالا بعد از مدت‌ها فعالیت، به‌نظر می‌رسد که نتوانسته است به وعده خود پایبند باشد.

 

تب فروش این محصولات در بازار موبایل این شائبه را ایجاد کرد که روش فروش این شرکت‌ها درواقع روش پانزی است. شرکت‌های پانزی با ورود یک سرمایه گسترده به مجموعه خود، اقدام به فعالیت می‌کنند و با ادامه تزریق این سرمایه، به حیات خود ادامه می‌دهند. شرکت‌های پانزی زمانی که با کمبود ورود سرمایه از سوی مردم مواجه شوند، با اختلال شدید در کار خود روبه‌رو خواهند شد. در روش پانزی، سود سرمایه با کار اقتصادی به‌دست نمی‌آید و چرخ اقتصادی آن با سرمایه‌گذاری افراد می‌چرخد. در این سیستم گوشی‌هایی با قیمت بسیار پایین به افراد فروخته می‌شود تا اعتماد در بین آحاد جامعه شکل بگیرد و سپس با هجوم خریداران و پیش‌سفارش آن‌ها، فروشنده سود خود را برداشته و به‌صورت قطره‌چکانی، سفارش‌های افراد را به آن‌ها تحویل می‌دهد.

شرایط خرید و قوانین این مجموعه‌ها نیز شامل بند‌هایی است که کمک می‌کند این شرکت‌ها از زیر بار بسیاری از مشکلات خود فرار کنند. به‌ عنوان مثال، در شرایط خرید کوروش کمپانی ذکر شده است که «پس از ثبت سفارش امکان عودت وجه و لغو سفارش وجود ندارد.» یا در بخش دیگری درج شده که «ممکن است سفارش‌ها با اندکی تأخیر نسبت به آنچه در سایت عنوان شده، به‌دست مشتریان برسد».

در ماه‌های اخیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مکاتبه‌ای با اتحادیه صوت و تصویر و دستگاه‌های مخابراتی، ضمن ابلاغ دستور ستاد مذکور به تمامی فروشندگان این کالاها، هشدارهای لازم را درمورد ادامه فعالیت این شرکت‌ها نیز داده بود. همچنین بسیاری از فعالین و افراد در شبکه‌های اجتماعی نسبت به آگاه‌سازی مردم درباره نحوه فروش به‌صورت پانزی هشدار داده بودند. در دنیای سینمای کشورمان نیز فیلم «برادران لیلا» ساخته «سعید روستایی» به این مقوله پرداخته است.

منبع: دیجیاتو

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر