گاف بزرگ شهردای تهران جلوی سفارت انگلیس+ عکس
شهرداری تهران باز هم حاشیه ساز شده است هفته گذشته نصب قاب «قحطی بزرگ» جنگ جهانی اول مقابل سفارت انگلیس در تهران خبرساز شد، حالا بررسی ها نشان می دهد اثر حجمی قحطی بزرگ نه تنها ارتباطی به جنگ جهانی اول و اقدامات انگلیسی ها نداشته بلکه مربوط به قتل عام ارامنه توسط عثمانی هاست؛ از این اتفاق در تاریخ با عنوان "هولوکاست ارامنه" و "قتل عام نژاد پرستانه" ترکان جوان یاد می شود و ارتباطی با ایران ندارد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ شهرداری تهران باز هم حاشیه ساز شده است هفته گذشته نصب قاب «قحطی بزرگ» جنگ جهانی اول مقابل سفارت انگلیس در تهران خبرساز شد، حالا بررسی ها نشان می دهد اثر حجمی قحطی بزرگ نه تنها ارتباطی به جنگ جهانی اول و اقدامات انگلیسی ها نداشته بلکه مربوط به قتل عام ارامنه توسط عثمانی هاست؛ از این اتفاق در تاریخ با عنوان "هولوکاست ارامنه" و "قتل عام نژاد پرستانه" ترکان جوان یاد می شود و ارتباطی با ایران ندارد.
براساس خبر اعلامی اثر حجمی «قحطی بزرگ» مقابل سفارت انگلیس بخاطر یادآوری و اشاره به جنایت انگلیس در جنگ جهانی اول و قتل عام چند میلیون ایرانی، نصب شده بود.
حالا مشخص شده که این عکس اشتباه بوده و متعلق به قتل عام ارامنه در بین سالهای 1915 و 1923 میلادی است.
ساکنان ارمنی سرزمینهای ارمنستان غربی که در تسلط دولت ترکیه عثمانی بود از سرزمینهای اجدادی خود تبعید و راهی بیابانهای سوریه شدند. اموال ارمنیان مصادره و مردم عادی بر اثر هلوکاست ترتیب داده شده توسط دولت عثمانی در اثر قحطی کشته شدند.
این اولین بار نیست که شهرداری تهران چنین گافی در بنرهای شهری مرتکب میشود.
اخیراً شهرداری تهران بیلبوردهایی را از تصاویر شاعران همراه با شعرهایشان در محدوده خانه-موزه نیما یوشیج نصب کرد که برخی از آنها دچار خطا و اشکال بودند؛ از جمله: استفاده از تصویر «علی قویتن»، کارگردان سینما، بهجای سهراب سپهری، استفاده از عکس بدون حجاب فروغ فرخزاد و ... . این رخداد واکنشهای زیادی را در فضای حقیقی و مجازی در بر داشت که سازمان زیباسازی شهر تهران را برانگیخت تا در رابطه با اشتباه صورتگرفته در مورد تصویر سهراب سپهری و فروغ فرخزاد توضیحاتی را ارائه کند: «در کمپین شهر شعر با نظارت جمعی از شاعران کشور از حدود ۱۲۰ شاعر برجسته معاصر، اشعاری انتخاب و اکران شد که مورد استقبال قرار گرفت، لازم است توضیح بدهیم که عکس فروغ فرخزاد با حجاب و تصویر سهراب سپهری به اشتباه از بازیگر نقش این شاعر انتخاب شده بود.»