کاهش آسیبهای اجتماعی مهمترین وجه حمایت از طرحهای اشتغالزایی کمیته امداد و بهزیستی
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مصوبه مجلس در اختصاص اعتبار ۳ هزار میلیارد برای اجرای طرحهای اشتغال کمیته امداد و بهزیستی را گامی در جهت تقویت کارآفرینی، کاهش نرخ بیکاری و آسیب های اجتماعی دانست.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی دیده بان ایران؛ زهرا ساعی در گفت وگویی در توضیح مصوبه نمایندگان مبنی بر اختصاص اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی از سوی بانک مرکزی برای اجرای طرح های اشتغال کمیته امداد و بهزیستی در لایحه بودجه سال آتی، گفت: نمایندگان در جریان بررسی لایحه بودجه سال96 مبلغ سی هزار میلیارد ریال مانده سپردههای قرضالحسنه بانکی و رشد مبلغ مزبور را به تفکیک بیست و یک هزار میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی(ره) و نه هزار میلیارد ریال به سازمان بهزیستی اختصاص دادند تا مددجویان این دو نهاد متولی اقشار آسیبپذیر و نیازمند بتوانند طرحهای اشتغالزایی خود را عملیاتی سازند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این منابع به کارفرمایانی که طرحهای اشتغالزایی دارند با معرفی سازمانهای حمایتی اختصاص مییابد، افزود: کمیته امداد امام و بهزیستی از گذشته تسهیلات قرضالحسنهای را به مددجویان جهت اشتغالزایی ارائه میکردند اما مبلغ آن در بودجه سال 96 افزایش چشمگیری داشته است.
وی با اشاره به مراجعات بسیار مددجویان برای بهرهگیری از حمایت ها برای اشتغالزایی، گفت: برخی از این مددجویان هماکنون تحت پوشش بوده و تعدادی نیز زنان سرپرست خانوار را تشکیل میدهند که با این نوع تسهیلات میتوانند طرحهای اشتغال زایی خود در قالب مشاغل خانوادگی و ایجاد بنگاههای کوچک اجرایی کنند.
ساعی معتقد است: عملیاتی شدن این مصوبه نه تنها سبب تقویت کارآفرینی میشود بلکه رشد اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری را به دنبال خواهد داشت، مهمترین وجه این مصوبه نیز ساماندهی آسیب های اجتماعی است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بانک مرکزی باید بر اساس ساز و کاری که کمیته امداد امام و بهزیستی از گذشته تعریف کردهاند، تسهیلات قرضالحسنه جهت اشتغالزایی را در اختیار مددجویان قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری خانهملت؛ بندالحاقی1 تبصره 17 لایحه بودجه سال 96 مصوب نمایندگان مجلس عبارت است از: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است ازطریق بانک های عامل مبلغ سی هزار میلیارد (30.000.000.000.000) ریال مانده سپردههای قرضالحسنه بانکی و رشد مبلغ مزبور را به تفکیک بیست و یک هزار میلیارد (21.000.000.000.000) ریال به کمیته امداد امام خمینی(ره) و نه هزار میلیارد (9.000.000.000.000) ریال به سازمان بهزیستی با معرفی دستگاههای ذیربط به مددجویان و کارفرمایان طرحهای اشتغال مددجویی پرداخت نماید. در صورتی که هریک از دستگاههای مذکور نتوانند به هر میزان سهمیه تسهیلات خود تا پایان آذرماه 1396 استفاده نمایند،سهمیه مذکور به دیگر دستگاه مشمول تعلق میگیرد.