کد خبر: 154486
A
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران:

داشتن حداقل ۴ فرزند برای هر خانواده ایرانی مد نظر است؛ می‌بایست به این سمت حرکت کنیم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح اهداف برنامه جوانی جمعیت پرداخت.وی گفت: داشتن حداقل ۴ فرزند برای هر خانواده ایرانی، مد نظر است که می‌بایست به این سمت حرکت کنیم.

 داشتن حداقل ۴ فرزند برای هر خانواده ایرانی مد نظر است؛ می‌بایست به این سمت حرکت کنیم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ علیرضا اولیایی منش، روز شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست خبری که در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در جامعه، جوانی جمعیت است که امیدواریم این چالش به فرصتی در سال‌های آینده تبدیل شود.

وی افزود: میزان باروری در چند سال اخیر نتوانسته جبران پیری و سالمندی جامعه شود.

اولیایی منش ادامه داد: افزایش جمعیت سالمندی بدون توجه به جوانی جمعیت، با مشکلات عدیده ای همراه خواهد شد و سرعت توسعه متوقف خواهد شد.

وی گفت: کشورهای اطراف ما رشد جمعیت بالایی را تجربه می‌کنند و تا ۲۰۵۰ به ۲ برابر خواهد رسید، در حالی که پیش بینی برای ایران تا ۲۰۵۰، افزایش ۱۰ میلیونی جمعیت خواهد بود که این موضوع یک تهدید است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در بحث جوانی جمعیت همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، مسئولیت دارند و وزارت بهداشت نیز در همین راستا، وظایفی بر عهده دارد.

وی گفت: داشتن حداقل ۴ فرزند برای هر خانواده ایرانی، مد نظر است که می‌بایست به این سمت حرکت کنیم.

اولیایی منش تاکید کرد: اگر آرامش روانی برقرار شود، مادران ایرانی دوست دارند فرزند بیشتری داشته باشند.

وی افزود: تقویت هویت مادری و تحکیم خانواده، مقابله با سقط عمدی جنین، ترویج ازدواج و…، از جمله محورهای مورد بحث در هفته جوانی جمعیت خواهد بود که دستگاه‌های مختلف به آن خواهند پرداخت.

اولیایی منش با اشاره به اجرای برنامه پزشکی خانواده در شهرها، ادامه داد: برنامه پزشکی خانواده در دو برنامه ۵ ساله توسعه کشور وجود داشته که به دلایل مختلف از اجرا باز مانده و فقط در روستاها شاهد اجرای برنامه بوده‌ایم.

وی افزود: در این دوره وزارت بهداشت نسبت به عملیاتی شدن برنامه پزشکی خانواده جدی است و در همین راستا، زیرساخت‌ها فراهم شده و امید می‌رود برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در سطح شهرها اجرایی شود.

اولیایی منش تاکید کرد: جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، حدود ۳.۲ میلیون نفر است که تلاش می‌کنیم برنامه پزشکی خانواده را برای این جمعیت اجرا کنیم.

وی افزود: داشتن پزشک خانواده اجباری نیست، اما هزینه‌های درمان از مسیر پزشک خانواده کاهش خواهد یافت.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر