دو مدرسه هاجر و سیزده آبان تهران هم به لیست مسمومیتها اضافه شدند
یکی از والدین دانشآموزان تهرانسر گفت: «بچه من کمی حالت تهوع داشت که الان خیلی بهتر شده است اما بچههایی را دیدم که حالشان خیلی بدتر بود. کف بالا میآوردند، حالت استفراغ داشتند، چشمانشان میسوخت و اشکآلود بود.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مسمومیت دانشآموزان حالا به یکی از تکراریترین و البته مهمترین اخبار روز ایران تبدیل شده، مسمومیتهایی که از قم شروع شد و حالا به شهرهای مختلف کشور رسیدهاست. چنانچه به گفته عبدالعلی رحیمی مظفری، نماینده مردم سروستان در مجلس شورای اسلامی حداقل ۱۰تا ۱۵ شهر درگیر ماجرای مسمومیت شدهاند. مدرسه «سیزده آبان» دوره متوسطه و مدرسه «هاجر» مقطع دبستان دو مدرسهای هستند که در منطقه تهرانسر تهران درگیر این ماجرا شدهاند. بنابه گفته خانواده یکی از دانشآموزان این مدرسه، این دو مدرسه کنار هم هستند و دانشآموزان هر دو مدرسه درگیر مسمومیت شدهاند.
او درباره آنچه اتفاق افتاده توضیح داد: «من سر کار بودم و وقتی خبر را شنیدم، سریع به مدرسه رفتم. وقتی رسیدم ون اورژانس زیاد بود و اتوبوسهای اورژانس و مادرانی که دنبال بچههایشان این طرف آن طرف میرفتند و آدمهایی که در حال سامان دادن به اوضاع بودند».
بچهها کف بالا میآوردند
او همچنین درباره وضعیت سلامت دانشآموزان گفت: «بچه من کمی حالت تهوع داشت که الان خیلی بهتر شده است اما بچههایی را دیدم که حالشان خیلی بدتر بود. کف بالا میآوردند، حالت استفراغ داشتند، چشمانشان میسوخت و اشکآلود بود. تازه با وجود اینکه من مقداری دیرتر از اتفاق رسیدم کل منطقه را بوی تخم گندیده گرفته بود، یک چیزی شبیه گاز اشک آور و داشتند بچهها را یکی یکی سوار میکردند و به اورژانس میبردند.»
او توضیح داد: «چون جفت مدرسهها بغل هم بودند، هر دو آسیب دیدند. چیزی که من به صورت مشترک از والدین بچهها و شاهدان عینی شنیدم، صحبت از دو زن با «ویژگی خاص» بود که آمدند و درحالیکه یک ماشین دم مدرسه حاضر منتظر آنها بود، از مدرسه فرار کردند و هرچه مردم تلاش کردند اینها را بگیرند، موفق نشدند و متواری شدند و رفتند».
والد یکی از دانشآموزان مدرسه سیزده آبان درباره عملکرد مسئولان مدرسه گفت: «مدیر مدرسه که اصلا حضور نداشت. ۳ تا از معاونان مشغول ساماندهی بچهها و مادران نگران بودند. بیشتر تلاشها بر این بود که ماجرا زودتر جمع شود و شرایط عادی شود.»
او که علاوه بر فرزندش، خواهرزادهاش هم در دبستان هاجر با این مسئله مواجه شده، توضیح داد: «خواهرزادهام در مدرسه کناری درس میخواند و به آنها حتی اجازه ندادند کیفها را از مدرسه بیرون بیاورند. یعنی کیفهای بچهها در مدرسه مانده و بهشان گفتند فقط سریع از مدرسه بیرون بیایید. وقتی هم که مادرها دنبال کیف رفته بودند و گفته بودند بچهها وسایلشان را لازم دارند و میخواهند آخر هفته درس بخوانند، گفته بودند بروید و شنبه بیایید، الان نمیشود.»
منبع: شرق