استاد حوزه علمیه قم: کار به جایی رسیده است که انقلابی هاهم برای فرزند آوری مجاب نمی شوند
حمیدرضا مهدوی ارفع استاد حوزه و دانشگاه در مراسم شب هفتم محرم در مسجد مقدس جمکران گفت: مردم وحشت دارند که فرزند بیشتر داشته باشند.دلیل این وحشت تغییر ذائقه و باورهای جامعه است. فرزند آوری بُعد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد و دشمن بر این نقطه حساس و اثرگذاشت دست گذاشت.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا مهدوی ارفع در مراسم شب هفتم محرم در مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه تغییر اعتقادات و باورها نقطه نهایی حرکت دشمن در جنگ تحریف، شناختی و سایر روش هاست، اظهار کرد: محکمترین رشته ای که افراد را پای ارزش ها نگه می دارد اعتقادات و باورهای قلبی آنان است؛ اگر انسانی به این باور نرسد که از خاک برخواسته و به خاک بازمی گردد چه انگیزه ای دارد که حقوق دیگران و اخلاق را رعایت کند؛ ولی از سوی دیگر وقتی کسی باورمند باشد که دنیا یک زندگی مجازی است و اصل زندگی بعد از مرگ شروع می شود از رفتار، گفتار و کردار خودش محافظت می کند.
وی ادامه داد: باورها مانند ستون های ساختمان هستند و اگر ستون سست شود کل بنا فرو می ریزد و این کاری است که دشمن با باورهای ما می کند.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه امروز کسانی علیه امام حسین(ع) و عزاداری محرم شبهه وارد می کنند و توئیت می زنند که روزی در هیئت ها و مساجد بر سر و سینه می زدند، گفت: باید بررسی کنیم دشمن کدام باورها را شناسایی و بر روی آن تمرکز کرده تا از بین ببرد. این باورها دو شاخص دارند یکی اینکه این نکته ها در زندگی و فرهنگ جامعه فوق العاده کلیدی هستند که اگر هدف قرار گرفته شوند چند ستون دیگر نیز همراه آنها ریخته می شود.
مهدوی ارفع، فرزندآوری را یکی از مصادیق در این زمینه عنوان و بیان کرد: وقتی رهبر انقلاب تا این اندازه بر موضوع فرزندآوری تاکید دارند یعنی موضوع خیلی خطرناک و جدی است؛ ولی امروز کار به جایی رسیده است که انقلابی هاهم برای فرزند آوری مجاب نمی شوند.
وی افزود: چرا این هشدارها اثر نمی کند، چون فرزندآوری با باورهای امروز افراد مغایرت و تعارض دارد. دشمن چرا در دهه 70 بر روی فرزندآوری دست گذاشت. قبل از اتفاق کنترل جمعیت، هر خانواده ای در وضعیت اقتصادی به مراتب بدتر از امروز با کمترین امکانات چندین فرزند داشت و هیچگاه هم احساس بدبختی نمی کرد.
بنابرگزارش دیده بان ایران؛ مسئول نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی با اشاره به اینکه امروز مردم وحشت دارند که فرزند بیشتر داشته باشند، گفت: دلیل این وحشت تغییر ذائقه و باورهای جامعه است. فرزند آوری بُعد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد و دشمن بر این نقطه حساس و اثرگذاشت دست گذاشت.
وی تصریح کرد: دشمن بر نقطه ای دست گذاشت که هیچ تحلیلگری متوجه آن نشد و با صبر و حوصله کاری کرد سرزمینی که جوانترین کشور جهان بود امروز با بحران پیری مواجه است، دشمن دید با جنگ و تحریم نمی تواند این نظام را از بین ببرد ولی امروز به راحتی با دستکاری کردن باورهای جامعه در حال پیرکردن کشور ماست.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: همه عالم و فرهنگ ها می دانند اگر تفکری بخواهد حکومتی تشکیل و آن را گسترش دهد؛ این کار به دست جوانان آن جامعه رقم می خورد؛ در توصیف یاران امام زمان(عج) هم آمده که از جوانان هستند ولی امروز بزرگترین دغدغه ما این است که چگونه باید جامعه را مجاب به فرزندآوری کنیم؛ چرا که وقتی اعتقادات خراب شد درست کردن آن به آسانی اتفاق نخواهد افتاد.