بیش از ۳.۵میلیون دانشآموز به آموزش مجازی دسترسی ندارند
بیش از ۳.۵میلیون دانشآموز کشور به آموزش مجازی دسترسی ندارند و آنهایی هم که در کلاسهای درس مجازی حضور داشتند وضعیت قابلقبولی ندارند و امروز مسئولان آموزش و پرورش از به صدا درآمدن "زنگ خطر اُفت یادگیری دانشآموزان" خبر میدهند.
به گزارش دیده بان ایران؛ بیش از ۳.۵میلیون دانشآموز کشور به آموزش مجازی دسترسی ندارند و آنهایی هم که در کلاسهای درس مجازی حضور داشتند وضعیت قابلقبولی ندارند و امروز مسئولان آموزش و پرورش از به صدا درآمدن "زنگ خطر اُفت یادگیری دانشآموزان" خبر میدهند.
از اسفند ماه 1398 که کرونا باعث بسته شدن درهای مدارس بهروی دانشآموزان شد، فضای مجازی بستری برای آموزش شد اما این مسیر با پیچوخمهایی بسیار و مصائبی دردناک برای دانشآموزان و اولیای آنها همراه بوده است.
کنار دسترسی نداشتن بیش از 3.5 میلیون دانشآموز به آموزش مجازی، برای آنهایی هم که در کلاسهای درس مجازی حضور داشتند وضعیت قابلقبول نبود و امروز مسئولان آموزش و پرورش از به صدا درآمدن "زنگ خطر اُفت یادگیری دانشآموزان" خبر میدهند.
خانوادهها بهخصوص آنهایی که دانشآموز دبستانی دارند، نسبت به وضعیت یادگیری فرزندشان نگرانند، مادری که فرزندش امسال به کلاس چهارم دبستان میرود و در تمام این مدت فقط 1.5 سال حضور در مدرسه را تجربه کرده است، میگوید: پسرم کلاس دوم دبستان بود، مدارس تعطیل شد و با مجازی شدن آموزشها، بهدلیل اینکه کلاس آنلاین تعاملی نیست و صرفاً معلم صوت یا فیلم ارسال میکند در برخی دروس بهویژه ریاضی یادگیری دشوار است از سوی دیگر فضای خانه، چارچوب کلاس درس را ندارد و فرزندم پای کلاسهای مجازی نمینشیند، با وجود اینکه جدولضرب را آموزش دادهاند اما اصلاً یاد نگرفته است و واقعاً نمیدانم در پایه چهارم چه وضعیتی در انتظارش است.
نگرانی جدی از اُفت تحصیلی دانشآموزان و از سوی دیگر ترک تحصیلهای گسترده پس از بازگشایی مدارس، دو چالش اصلی نظام آموزشی کشور در سال تحصیلی پیشِرو خواهد بود. پیش از این، هشدارهای بسیاری درباره تعطیلی مدارس و تبعات مجازی شدن آموزشها در حاشیه شهرها و مناطق محروم داده شده بود، دانشآموزان حاشیه شهرها با دور شدن از مدرسه، فرصت مناسبی را برای کار کردن به دست میآورند و مشخص نیست پس از بازگشایی مدارس چهتعداد از آنها حاضرند به پشت نیمکتهای مدرسه بازگردند.
منبع: تسنیم