حسین کرمانپور: پاسخ آمار بالای مرگ و میر کرونا را باید همان ۱۹۴ نفری بدهند که مانع ورود واکسن به کشور شدند/ امروز کسانی مدعی وزارت و ریاست هستند که با جان مردم بازی کردند
مدیر اورژانس بیمارستان سینا گفت: بعد از 550 روز از ورود ویروس کووید19 به کشور ما به جایی رسیده ایم که باید بگوییم از کرونا شکست خورده ایم. این خیلی بد است که بعد از سر دادن مداوم شعار «ما کرونا را شکست می دهیم» رسیدیم به جایی که یک ویروس زیر چهار میکرون همه ما را شکست داده است. هر چند این شعار درستی هم نبود چون ما که نمی توانیم کرونا را شکست دهیم، فقط می توانیم این ویروس را مدیریت و یا کنترل کنیم.
به گزارش دیده بان ایران؛ روزگذشته برای ایران روز سیاهی لقب گرفت. بنابر اعلام وزارت بهداشت در روز یکشنبه ۱۷ مرداد، ۵۴۲ نفر بر اثر ابتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت جان خود را از دست دادند.
بالاترین آمار روزانه مرگ ناشی از کرونا طی 550 روز گذشته. رکورد قبلی مربوط به روز ششم اردیبهشت گذشته است که مرگ ۴۹۶ مبتلا در یک شبانهروز به ثبت رسیده بود.
آماری که همچنان در صحت و سقم آن تردید وجود دارد و به گفته مسئولان وزارت بهداشت برای رسیدن به آمار واقعی باید این آمار را سه برابر کرد.
محمدرضا ظفرقندی شامگاه یکشنبه، در توئیتی با اشاره به ثبت بالاترین آمار ابتلا و مرگومیر کرونا در کشور نوشت در حالی رکوردهای جدید شکل گرفته که «تعداد تست انجامشده کاهش یافته و آمار واقعی بسیار بیشتر از موارد اعلام شده است».
رئیس سازمان نظام پزشکی همچنین در ادامه با اشاره به «کاهش آمار مرگ و میر در کشورهایی که بدون محدودیت و مرزبندی»، واکسیناسیون را انجام دادهاند نیز آورده است: «آیا آنهایی که برای تحدید ورود واکسن بیانیه دادند، امروز پاسخگو هستند؟»
اشاره او به نامه ای است که دی ماه سال گذشته خبرگزاری های انقلابی با عنوان «نامه ۲۵۰۰ پزشک به روحانی» منتشر کردند و از او خواستند که هیچ واکسنی را وارد کشور نکند.
حسین کرمانپور، مدیر اورژانس بیمارستان سینا در ارتباط با همین موضوع و همچنین توییت شب گذشته محمدرضا ظفرقندی به خبرنگار دیده بان ایران گفت: 21 دی ماه سال گذشته بود که برخی از ارکان سازمان نظام پزشکی نامه ای خطاب به رئیس جمهوری منتشر شد که لطفاً واکسن را به هیچ وجه سیاسی نکنید و از هر راهی که مقدور است برای نجات جان مردم واکسن وارد کشور کنید. بلافاصله برخی خبرگزاری ها بیانیه ای را منتشر کردند که در آن ادعا شد 2500 پزشک به حسن روحانی نامه نوشتند که «واکسنهای mRNA تولید شرکت فایزر و مادرنا میتواند عوارض ناشناخته و گاه جبرانناپذیری بهجای بگذارد و به همین دلیل دولت تحت هیچ شرایطی نباید این واکسن ها را تهیه کند و ضمناً نباید هیچ واکسنی واکسنی از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه وارد کشور شود. این پزشکان همچنین نوشته بودند که هرگونه واکسن تولیدشده از سوی مراکز غیرقابل اعتماد، بهواسطهگری کشور ثالث و برخی واکسنهای مربوط به سازوکار کوواکس نیز نباید خریداری نشود.»
کرمانپور ضمن اشاره به این مطلب که اساساً امضاء کنندگان این نامه 2500 نفر نبودند و 194 نفر بودند اضافه کرد: این افراد حتی دریافت واکسن از سبد کوواکس را هم ممنوع کرده بودند. در حالیکه اگر از همان موقع وزارت بهداشت و دولت اقدام به تهیه واکسن می کردند ما با این وضعیت سیاه در کشور مواجه نمی شدیم که در 17 مرداد رکورد فوتی ها در یکروز شکسته شود. به نظر بنده اشاره دکتر ظفرقندی به همین مطلب باشد و ایشان از این وضعیت وخیم در کشور ناراحت هستند.
مدیر اورژانس بیمارستان سینا با اشاره به اینکه ما در آمار مرگ ومیر ناشی از کرونا روز گذشته در دنیا رکورد زدیم گفت: با اینکه تعداد تست های روزانه کرونا کم شده است اما روز گذشته ما با افزایش چشم گیر مرگ و میر و ابتلا مواجه بودیم که به نظر بنده پاسخگوی این وضعیت باید همان 194 نفری (2500 نفر به گواه خبرگزاری های انقلابی) باشند که با نامه نگاری به رئیس جمهور مانع واردات واکسن شدند.
وی تصریح کرد: همین افرادی که زمستان سال گذشته این نامه را منتشر کردند و در واقع با جان مردم بازی کردند امروز مدعی ریاست و وزارت و صدارت هستند.
کرمانپور همچنین ضمن اشاره به تداوم یافتن پیک پنجم و اتصال آن به پیک ششم خاطر نشان کرد: غیر از فاصله بین پیک سه و چهار که مردم و مسئولان در کنار هم توانستند برای مدتی کرونا را مدیریت کنند، فاصله بین پیک های اخیر به شدت کم شده است تا جاییکه فاصله بین پیک چهارم و پنجم زیر یک ماه بود. بنابراین می توان اینگونه تحلیل کرد که احتمالاً یا پیک بعدی حذف می شود و یا اینکه فاصله آن به قدری زیاد می شود که قابل تشخیص نیست.
کرمانپور تاکید کرد: بعد از 550 روز از ورود ویروس کووید19 به کشور ما به جایی رسیده ایم که باید بگوییم از کرونا شکست خورده ایم. این خیلی بد است که بعد از سر دادن مداوم شعار «ما کرونا را شکست می دهیم» رسیدیم به جایی که یک ویروس زیر چهار میکرون همه ما را شکست داده است. هر چند این شعار درستی هم نبود چون ما که نمی توانیم کرونا را شکست دهیم، فقط می توانیم این ویروس را مدیریت و یا کنترل کنیم.
مدیر اورژانس بیمارستان سینا با اشاره به وضعیت کنونی بیمارستان های کرونایی و میزان مراجعه کننده ها اظهار کرد: متاسفانه روز به روز دارد به تعداد بیماران اضافه می شود و به دلیل خالی نبودن تخت، این افراد باید مدت ها منتظر بمانند تا تخت خالی به آنها برسد و به همین دلیل رسیدگی به بیمار و درمانش هم دیر می شود.
وی ادامه داد: در پیک های قبلی اصولاً بعد از هفته دوم ما با افت آمار بیماران مواجه بودیم در حالیکه در پیک جاری تاکنون ما نه تنها با افت بیماری روبرو نشدیم بلکه هنوز به نوک قله هم نرسیده ایم اینها همه در حالی است که ایام محرم و صفر را هم در پیش داریم و در هفته آخر منتهی به این روزها هم مراسم جشن و عروسی برپا بوده است.
کرمانپور در پایان به اظهارات اخیر برخی مسئولان مبنی بر برگزاری قطعی مراسم تاسوعا و عاشورا همچنین بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و تالارهای عروسی گفت: با اینگونه تصمیم گیری ها درباره مناسبت هایی که در پیش داریم و پشت سر گذاشتیم به نظر بنده پیک ششم با یک فاصله کوتاه از پیک پنجم و یا حتی موازی با آن آغاز خواهد شد و ما با پدیده پیک در پیک مواجه خواهیم شد که در نوع خودش در جهان بی سابقه خواهد بود./ سایت دیده بان ایران