مینو محرز: واکسن «کوو ایران برکت» مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است
عضو ستادملی مبارزه با کرونا گفت: مقالات علمی نتایج تستهای واکسن کاملا ایرانی «کوو ایران برکت» پس از تایید سازمان جهانی بهداشت باید در مجلات تخصصی علمی منتشر شود. کشت ویروس یکی از آزمایشات مهم در این زمینه است که مجوز فروش واکسن ایرانی به دنیا پس از آن محقق میشود، البته مجوز تزریق اضطراری صادر شده است و در چنین شرایطی میتوان گفت این واکسن مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است.
به گزارش دیده بان ایران؛ مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص واکسن ایرانی کووبرکت و مزایای آن نسبت به واکسن های دیگر کرونا در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: طبق بررسیها، یافتههای علمی و تستهای به عمل آمده، آنتیبادی واکسن 100 درصد ایرانی «کوو ایران برکت» نسبت به سایر واکسنهای تولید شده بالاتر است و تاثیر فراوانی بر افزایش سطح ایمنی در برابر بیماری «کووید-19» دارد.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن «کوو ایران برکت» به رهبر انقلاب نشان میدهد که واکسیناسیون عمومی با واکسن ایرانی در کشور شروع شده و این اقدام گامی رو به جلو برای تبلور افتخار ملی با تولید داخلی است، گفت: با توجه به تاکید رهبری بر تکیه بر توان داخل و بهرهگیری از تخصص نخبگان و دانشمندان ایرانی در ساخت واکسن کرونا در کشور، همچنین پس از نتیجه بخش بودن مراحل سهگانه تست و مطالعات بالینی، مجوز اضطراری این نوع واکسن صادر شد و تزریق واکسن داخلی توسط رهبر انقلاب نشانداد این واکسن مورد اعتماد است. محرز در ادامه به مزایا و تاثیرگذاری واکسن «کوو ایران برکت» اشاره کرد و گفت: آنتیبادی واکسن «کوو ایران برکت» بسیار قوی است و همانطور که خود من این واکسن را در ۲ نوبت تزریق کردهام، اثربخشی قابل توجه و بدون عوارضی بر بیماری کرونا دارد. عضو پروژه تولید واکسن ایرانی کرونا تصریح کرد: مقالات علمی نتایج 2 فاز ابتدایی این واکسن در داخل نوشته و به سازمان جهانی بهداشت ارسال شده است. همچنین مقاله تست سوم مطالعات بالینی آن نیز چون باید بعد از گذشت 42 روز انجام و مورد بررسی دقیق قرار گیرد تا نتایج بدرستی حاصل شود، بزودی منتشر خواهد شد.
وی افزود: البته باید منتظر ماند تا نتیجه تست نهایی معلوم شود، هر چند سازمان جهانی بهداشت از روند تولید واکسن ایرانی کاملا آگاه است اما نتیجه سومین مرحله تست بالینی این واکسن که مطابق با استانداردهای بینالمللی انجام میشود برای صدور مجوز استفاده جهانی به سازمان جهانی بهداشت ارسال میشود.
محرز خاطرنشان کرد: مقالات علمی نتایج تستهای واکسن کاملا ایرانی «کوو ایران برکت» پس از تایید سازمان جهانی بهداشت باید در مجلات تخصصی علمی منتشر شود. کشت ویروس یکی از آزمایشات مهم در این زمینه است که مجوز فروش واکسن ایرانی به دنیا پس از آن محقق میشود، البته مجوز تزریق اضطراری صادر شده است و در چنین شرایطی میتوان گفت این واکسن مورد تایید سازمان جهانی بهداشت است.