?>
کد خبر: 219746
A

گولان: نتانیاهو برای بقای سیاسی خود امنیت اسرائیل را فروخت

رئیس حزب دموکرات‌های رژیم اسرائیل در اظهاراتی، نخست‌وزیر این رژیم را به فدا کردن امنیت اسرائیل برای بقای سیاسی خود متهم کرد.

گولان: نتانیاهو برای بقای سیاسی خود امنیت اسرائیل را فروخت

به گزارش روز سایت دیده‌بان ایران، «یائیر گولان» رهبر حزب مخالف دموکرات‌های رژیم اسرائیل با انتقاد شدید از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم، اعلام کرد که او امنیت این رژیم را برای بقای سیاسی خود قربانی کرده است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که نتانیاهو، رونن بار رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم اسرائیل (شاباک) را به رهبری کارزاری علیه خود متهم کرد.

گولان در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: نتانیاهو کسی است که امنیت اسرائیل را برای بقای سیاسی خود فروخته است؛ او هر کسی را که به اسرائیل خدمت کند، اما در خدمت منافع شخصی‌ وی نباشد، دشمن می‌بیند.

وی همچنین از روسای فعلی و پیشین شاباک، نداف آرگامان و رونن بار، به‌عنوان «خادمان وفادار» به رژیم صهیونیستی یاد کرد و تأکید کرد که آن‌ها زندگی خود را وقف امنیت این رژیم کرده‌اند.

در همین راستا، «یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم اسرائیل نیز اظهارات نتانیاهو را «خروج کامل از کنترل» توصیف کرد و هشدار داد که چنین سخنانی، تهدیدی جدی برای سازمانی است که وظیفه حفاظت از امنیت شهرک‌نشینان را بر عهده دارد.

از سوی دیگر، «ایتامار بن‌گویر» عضو تندروی کنست و وزیر مستعفی امنیت داخلی رژیم اسرائیل علیه رئیس شاباک موضع گرفت و خواستار برکناری فوری او شد.

اختلافات میان نتانیاهو و سازمان شاباک در روزهای اخیر شدت گرفته است.

این تنش‌ها پس از آن افزایش یافت که نخست‌وزیر رژیم اسرائیل نتایج تحقیقات شاباک درباره حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) را ناکافی دانست و این نهاد امنیتی را به پاسخگو نبودن، متهم کرد.

در مقابل، شاباک با پذیرش برخی اشتباهات، به‌طور ضمنی نتانیاهو را مسئول سیاست‌های ناکارآمد سال‌های اخیر معرفی کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر