?>
کد خبر: 218361
A

۵۰ درصد دانشجویان اختلال اسکلتی عضلانی دارند

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان گفت: ۵۰ درصد دانشجویان ما حداقل به یک اختلال اسکلتی عضلانی دچار هستند.

 ۵۰ درصد دانشجویان اختلال اسکلتی عضلانی دارند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  مصطفی زارعی درباره نتایج پایش سلامت جسمی دانشجویان و اینکه براساس این پایش دانشجویان بیشتر با چه مشکل جسمی مواجه هستند گفت: از هر ۴ دانشجوی خانم و از هر ۳ دانشجوی آقا یک نفر چاق است.

وی ادامه داد: تقریباً ۵۰ درصد دانشجویان ما حداقل به یک اختلال اسکلتی عضلانی دچار هستند، آمار مذکور مربوط به دانشجویان جدید الورود است و نشان می‌دهد کنکور خود باعث ایجاد تغییر در سلامت و تندرستی دانشجویان می‌شود.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان افزود: مراکز پایش تندرستی ما در دانشگاه‌ها وظیفه ارزیابی و مشاوره ورزشی به این دانشجویان را دارند و اکنون درحال برنامه ریزی برای این مراکز هستیم که این وظیفه و ماموریت خود را به بهترین شکل انجام دهند.

وی با اشاره به اهمیت ورزش در میان دانشجویان، بر لزوم تدوین برنامه‌های جدید و متناسب با نیازهای روز تأکید کرد و افزود: هدف ما ارتقای کیفیت ورزش در دانشگاه‌ها، افزایش مشارکت دانشجویان و بهبود شرایط برگزاری مسابقات و رویدادهای ورزشی است.

مدیر کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان در ادامه با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد و نگاه به ورزش دانشجویی در کشور، اعلام کرد: به دنبال یافتن راهکارهای دقیق در ابعاد ورزش قهرمانی، همگانی و تغییر رویکرد در برگزاری رویدادهای ورزشی هستیم.

منبع: مهر

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر