?>
کد خبر: 218359
A

روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور کشته می‌شوند

مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا اعلام کرد که به طور میانگین روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور کشته می‌شوند.

روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور کشته می‌شوند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا اعلام کرد که به طور میانگین روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور کشته می‌شوند و مهم ترین علت‌های تصادفات در کشور ما، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی مناسب است که ۳۰ درصد از این تصادفات بر همین اساس رخ می دهند.

 علاوه بر این، ۲۰ درصد تصادفات به علت رانندگی خطرناک و سبقت غیرمجاز، ۱۵ درصد به علت خستگی و خواب آلودگی، ۱۵ درصد به علت کیفیت و نقص ایمنی خودرو، ۱۰ درصد به علت ناایمن بودن جاده‌ها و ۱۰ درصد به علت عدم توجه به علائم و استفاده از تلفن همراه رخ می‌دهد.

در سال گذشته، ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در تصادفات کشور جان خود را از دست داده‌اند که امید است امسال با اجرای پویش نه به تصادفات، شاهد کاهش تصادفات باشیم.

در مجموع در ۱۰ سال گذشته،  ۱۷ هزار نفر سالیانه در تصادفات کشور جان خود را از دست می‌دهند و این آمار روزانه به ۴۸ نفر می رسد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر