?>
کد خبر: 217330
A

جهانگیر: پرونده تجاوز به بیماران توسط عوامل اورژانس جدید نیست + فیلم

سخنگوی قوه قضاییه با بیان این که پرونده تجاوز به بیماران توسط عوامل اورژانس جدید نیست، گفت: در این پرونده زمانی که رئیس قوه قضاییه از حکم صادره مطلع شد به دلیل عدم بازدارندگی لازم نسبت به این حکم معترض شدند و تذکر لازم را دادند و دستور دادند در مورد این جرایم که عمل ارتکابی دارای آثار اجتماعی گسترده است و امنیت روانی مردم را به خطر انداخته، همکاران قضایی در صدور احکام باید به آثار اجتماعی جرم نیز توجه کنند

جهانگیر: پرونده تجاوز به بیماران توسط عوامل اورژانس جدید نیست + فیلم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه با بیان این که پرونده تجاوز به بیماران توسط عوامل اورژانس جدید نیست، گفت: این موضوع مربوط به دو سه سال پیش بود که الان در رسانه‌ها مطرح شده است. اصحاب رسانه در مورد زمان اطلاع‌رسانی باید به گونه‌ای عمل کنند که این اطلاع‌رسانی موجب اشاعه فحشا نشود. 

وی افزود: زمانی که جرمی رخ می‌دهد دستگاه قضایی با توجه به وظیفه ذاتی خودش بلافاصله به موضوع ورود پیدا می‌کند و نسبت به رسیدگی و صدور حکم اقدامات لازم را انجام می‌دهد. 

جهانگیر خاطرنشان کرد: احکام صادره باید متناسب با جرم رخ داده باشد و بازدارندگی لازم را داشته باشد. در این پرونده زمانی که رئیس قوه قضاییه از حکم صادره مطلع شد به دلیل عدم بازدارندگی لازم نسبت به این حکم معترض شدند و تذکر لازم را دادند و دستور دادند در مورد این جرایم که عمل ارتکابی دارای آثار اجتماعی گسترده است و امنیت روانی مردم را به خطر انداخته، همکاران قضایی در صدور احکام باید به آثار اجتماعی جرم نیز توجه کنند و تنها به تطبیق عنوان مجرمانه با قانون نپردازند.

وی تصریح کرد: به تاکید رئیس محترم قوه قضاییه، باید در این پرونده مجازات سنگین و بازدارنده صادر می‌شد که موضوع در دست پیگیری است.

volumeVideo: 3.52M | durationVideo: 00:02:29
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر