کد خبر: 215403
A

ماه و مریخ امشب هم‌نشین می‌شوند

اگر امشب، ۹ فوریه ۲۰۲۵ (۲۱ بهمن) و بامداد فردا به ماه نگاه کنید، سیاره سرخ را در کنار ماه می‌بینید که منظره‌ای ایجاد می‌کند که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است.

ماه و مریخ امشب هم‌نشین می‌شوند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، مطمئنا این یکی از لحظات مهم در رصد ستارگان با چشم غیرمسلح است. در طول یک هفته، ستارگان و سیارات تا حد زیادی هر شب در یک زمان در یک مکان قرار می‌گیرند، اما ماه به شدت تغییر مکان می‌دهد و به سمت شرق حرکت می‌کند و بنابراین، حرکت ماهانه ماه در اطراف آسمان اغلب آن را به هر سیاره‌ای نزدیک می‌کند.

همنشینی ماه و مریخ 2

روز یکشنبه ۹ فوریه ۲۰۲۵، مریخ و ماه بسیار نزدیک خواهند بود. البته، همه اینها به خاطر چشم‌انداز و نحوه دیدن اجرام در آسمان شب از سوی زمین است و مریخ در واقع به ماه نزدیک نیست و فقط اینگونه به نظر می‌رسد.

همنشینی ماه و مریخ 3

اگر بامداد روز دوشنبه در ساعت ۰۵:۲۷ به وقت ایران به آسمان نگاه کنید، می‌توانید تصویری از مریخ و ماه را در کنار هم ثبت کنید. ماه در حالت درخشان خود قرار دارد و چند روز تا ماه کامل باقی مانده است.

با دوربین شکاری نیز می‌توانید منظره خوبی از مریخ و ماه داشته باشید.

منبع: ایسنا

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر