ظریف: مسئولیت پرونده هستهای با عراقچی است، نه شمخانی + فیلم
محمدجواد ظریف امروز در جمع خبرنگاران گفت: زمان وزارت من آقای شمخانی مدیریت عملیاتی را بر عهده داشتند و مذاکره بر عهدهی وزارت خارجه بود. فکر میکنم هنوز هم مذاکرات هستهای در اختیار برادر عزیزم، جناب آقای عراقچیست که هم سابقه بسیار خوبی دارند و هم مورد اعتماد مقام معظم رهبری هستند.
![ظریف: مسئولیت پرونده هستهای با عراقچی است، نه شمخانی + فیلم](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/1bOdq0ff565J/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJDnO0M2bQWNpx_xgmv2-h8AyLpxvcWMIczb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vhC0MGERSS4-NSND7we9RNs,/%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%81.jpg)
به گزارش سایت دیدهبان ایران، محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیسجمهور امروز (چهارشنبه هفدهم بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: زمان وزارت من آقای شمخانی مدیریت عملیاتی را بر عهده داشتند و مذاکره بر عهدهی وزارت خارجه بود. فکر میکنم هنوز هم مذاکرات هستهای در اختیار برادر عزیزم، جناب آقای عراقچیست که هم سابقه بسیار خوبی دارند و هم مورد اعتماد مقام معظم رهبری هستند.