کد خبر: 211643
A

وزیر علوم: محتواهای آموزشی مخالف فرزندآوری حذف شود

زیر علوم گفت: باید رشته‌هایی مانند مدیریت خانه و خانواده تقویت و محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری حذف شود.

وزیر علوم: محتواهای آموزشی مخالف فرزندآوری حذف شود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  دکتر حسین سیمایی در جلسه ستاد جوانی جمعیت این وزارتخانه اظهار داشت: ارزیابی ابعاد جمعیتی برنامه‌ها و سیاست‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و انعکاس به‌هنگام نتایج آن به نظام سیاستگذاری بسیار مهم است.

وی ضمن تاکید بر انجام برنامه های مصوب شورای عالی عطف و دبیرخانه ستاد جمعیت گفت: باید راهکار عملی برای تامین منابع اعتباری ساخت خوابگاه های متاهلی و افزایش منابع مالی برای ودیعه اجاره مسکن و وام های تحصیلی و ایجاد مهد کودک ها در کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ارائه شود.

وزیر علوم خواستار گسترش و تقویت رشته های تحصیلی در همه دانشگاههای کشور متناسب با جایگاه و نقش خانواده و زن بر اساس فرهنگ اسلامی ـ ایرانی شد و گفت: باید رشته‌های مانند مدیریت خانه و خانواده تقویت و محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری حذف شود.

سیمایی بر پیش بینی اقدامات و فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ویژه دانشجویان و نیروی انسانی آموزشی و اداری در چارچوب اجرای قانون جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها تاکید کرد.

اجرای سه طرح کلان پژوهشی در حوزه جمعیت

دکتر محمدجواد محمودی رئیس موسسه تحقیقات جمعیت کشور و دبیر ستاد جوانی این وزارت در ابتدای جلسه تحلیلی از وضعیت تحولات جمعیتی کشور و بطور خاص در ارتباط با جمعیت دانشجویی و تحولات آن و همچنین سالخوردگی جمعیت ارائه کرد.

وی گفت: با همکاری و مساعدت دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، طرح کلان پیشنهادی مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور با عنوان «ارتقاء کارآمدی سیاستگذاری جوانی جمعیت»؛ در بیست و نهمین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، مورخ ۳ تیر ۱۴۰۲ مورد تصویب قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس و در راستای اجرایی شدن زیر پروژه‌های این طرح کلان، مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور سه طرح کلان ملی را با هماهنگی و همکاری دبیرخانه ستاد ملی جمعیت با عناوین «ارزیابی اثرگذاری مشوق‌ها و تسهیلات اقتصادی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، «پیمایش ملی ساختار و کارکرد خانواده ایرانی» و «آسیب‌شناسی و تحلیل تمایل، قصد و اقدام به مهاجرت از ایران و ارائه راهکارهای سیاستی» به تصویب رسانده و هم اکنون مؤسسه تحقیقات جمعیت کشور طی سه ماه آینده درصدد اجرای مرحله گردآوری داده‌های میدانی برای طرح‌های مذکور با همکاری مرکز آمار ایران است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر