کد خبر: 204455
A

جیش العدل مسئولیت حمله تروریستی تفتان را برعهده گرفت

براساس اعلام ارگان رسانه‌ای وابسته به سپاه، گروهک تروریستی موسوم به «جیش العدل» مسئولیت حمله امروز (شنبه) به واحد گشت فراجا در گوهرکوه شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان را که منجر به شهادت ۱۰ نفر از نیروهای کادر و وظیفه پلیس شد، برعهده گرفت.

جیش العدل مسئولیت حمله تروریستی تفتان را برعهده گرفت

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، خبرگزاری تسنیم وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارش داد که گروهک تروریستی موسوم به «جیش العدل» با صدور بیانیه‌ای مسئولیت حمله امروز (شنبه) به واحد گشت فراجا در گوهرکوه شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان را که منجر به شهادت ۱۰ نفر از نیروهای کادر و وظیفه پلیس شد، برعهده گرفت.

لازم به ذکر است که ساعاتی قبل در پی حمله اشرار مسلح به گشت انتظامی پلیس در گوهرکوه شهرستان تفتان ۱۰ نفر به شهادت رسیدند. در میان شهدا هم سربازان وظیفه و هم نیروهای کادری فراجا دیده می‌شوند.

اسکندر مومنی، وزیر کشور پس از این حمله تروریستی به تیمی متشکل از فرماندهان انتظامی و مقامات وزارت کشور دستور داد تا ضمن بررسی ابعاد حمله تروریستی گوهرکوه تفتان نتیجه را فورا به اطلاع مردم برسانند. 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر