مبارزه با موشهای پایتخت به روش جدید کلید خورد
مدیر کنترل جانوران مضر سازمان مدیریت پسماند: برای مبارزه با موشها، اولینبار از نانو پودر غیرسمی «شوک بوم» به صورت پایلوت در مناطق ۱۱و ۱۲ استفاده شد. با توجه به اینکه موش موجود باهوشی است و بدن آن به سم عادت میکند، هر سه ماه، سم را تغییر میدهیم.
![مبارزه با موشهای پایتخت به روش جدید کلید خورد](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/3VBnauQbUrcr/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJNaR6i9T8RDtLzY0HyI9iyhJTAJ3wGQUYcVNd0qNUt1vPqqf51Bu7lS4YeZ9L5unlA,,/2341394_854+%281%29.jpg)
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ داوود گودرزی؛ مدیر کنترل جانوران مضر شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران پیرامون آخرین وضعیت ساماندهی سگهای بلاصاحب و مبارزه با جانوران موذی اظهار کرد: برای مبارزه با موشها، اولینبار از نانو پودر غیرسمی «شوک بوم» به صورت پایلوت در مناطق ۱۱ و ۱۲ استفاده شد. با توجه به اینکه موش موجود باهوشی است و بدن آن به سم عادت میکند، هر سه ماه، سم را تغییر میدهیم. در روش فیزیکی مبارزه با موشها از تله چسبی و دریچههای یکطرفه هم استفاده میکنیم و بکارگیری روش مکانیکی هم آغاز شده است.
وی با بیان اینکه فصل گرما زمان زاد و ولد موش است، افزود: تعداد تماس و شکایت شهروندان درخصوص موشها با سامانه ۱۳۷ در خردادماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد کاهش یافته است، اما با این حال ما باید بیشتر تلاش کنیم و در این مسیر به کمک و همراهی شهروندان نیازمندیم.
گودرزی گفت: نریختن زباله در معابر و انهار که در واقع غذای موشها را تامین میکند و باعث افزایش جمعیت آنها میشود، یکی از موثرترین شیوههای مبارزه و کنترل جمعیت این جوندگان موذی است.