نصرتالله تاجیک در واکنش به حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق: منافع ایران در درگیری مستقیم نیست
نصرتالله تاجیک طی ارائه یادداشتی عنوان کرد: صبوری استراتژیک در عدم حمله مستقیم به اسرائیل باتوجه به مشکلات و اهداف نتانیاهو باید ادامه پیدا کند. اسرائیل خواهان عکسالعمل ایران و تشدید وضعیت و گسترش دامنه جنگ است، اما منافع ایران در درگیری مستقیم نیست.
![نصرتالله تاجیک در واکنش به حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق: منافع ایران در درگیری مستقیم نیست](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/msbzPehE1AaE/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJDnO0M2bQWNpx_xgmv2-h8AyLpxvcWMIczb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vvPNKik4DH6MNSND7we9RNs,/%D9%86%D8%B5%D8%B1%D8%AA+%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87+%D8%AA%D8%A7%D8%AC%DB%8C%DA%A9.jpg)
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ نصرتالله تاجیک، فعال سیاسی و نویسنده، طی ارائه یادداشتی با عنوان «چگونه بازی اسراییل را برهم بزنیم؟» نسبت به حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق واکنش نشان داد.
متن این یادداشت به شرح زیر است:
«تصور اینکه ایران برای بازی نکردن در زمین طراحی شده توسط اسراییل جهت کشاندن پای امریکا به این ماجرا، عکسالعملی نشان ندهد، کمی سخت است و تصور اینکه انتظار داشته باشیم ایران برای نحوه این اقدام بازدارنده به سالها قبل برگردد و مجموعهای از اقداماتش را اصلاح کند هم از سخت گذشته و عملی نیست! اما دست ایران باز است که عملیات بازدارنده را نه لزوما نظامی بداند و نه باعث خروج اسراییل از انزوا و جمع شدن دنیا پشت سر او شود.
حتی قوانین بینالمللی هم باتوجه به حمله اسراییل به محلی که به عنوان مکان دیپلماتیک در کشوری به ثبت رسیده و نقض حقوق بینالمللی است، فارغ از آنکه کسی در آن مستقر است یا چه استفادهای میشود، ایران را محق به عکسالعمل میداند. اما کسب منافع حداکثری ایران و تامین اهداف سیاست خارجیاش در خاورمیانه برای حمایت از تلاشهای محور مقاومت و آینده مقاومت مشروع ایجاب میکند عکسالعمل ایران به حمله اسراییل به سر کنسولگری ایران در دمشق از انتقامی که میتواند یک عملیات انفعالی و کور باشد به اقدامی بازدارنده و تاثیرگذار تبدیل شود. در باب این واکنش باید به کم و کیف لزوم آن و نحوه اجرایش توجه کرد که یک اتفاق صرفا نظامی و علیه اهداف مشخصی در سرزمینهای اشغالی توسط اسراییل یا گسترش درگیری به کشورهای ثالث هم نباشد. در این صورت تاکید بر لزوم چنین عملیاتی دیگر نباید یک خواسته احساسی و پرتاب صرفا موشک باشد، بلکه کاملا در چارچوب نگاه به آینده مقاومت و در چارچوب اهداف سیاست خارجی ایران معنا یابد».
منبع: اعتماد