خسارت سیل جنوب سیستان و بلوچستان به شبکه آب ۲۵۲ روستا
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ شهرستان استان درگیر سیل شدند و تعداد ۲۵۲ روستا به دلیل آسیبهای وارد شده در خطوط انتقال، شبکههای توزیع و تاسیسات تامین و پمپاژ آب با مشکل قطعی آب مواجه شدند.
![خسارت سیل جنوب سیستان و بلوچستان به شبکه آب ۲۵۲ روستا](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/pQwmSuhOfL1E/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJDnO0M2bQWNpx_xgmv2-h8AyLpxvcWMIczb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vnUy6BKge_XZNSND7we9RNs,/%D8%B3%DB%8C%D9%84+%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%D9%88+%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، امروز هفدهم اسفندماه، در بازدید از مناطق سیلزده جنوب استان بیان کرد: پس از ۴ سال خشکسالی، شاهد بارش بیسابقهای در استان بودیم که مشکلاتی برای مردم به همراه داشت.
وی افزود: ۱۲ شهرستان استان درگیر سیل شدند و تعداد ۲۵۲ روستا به دلیل آسیبهای وارد شده در خطوط انتقال، شبکههای توزیع و تأسیسات تأمین و پمپاژ آب با مشکل قطعی آب مواجه شدند.
او با بیان اینکه به دلیل سیلابی بودن بعضی از مسیرها آمار متغیر میشود، افزود: در برخی از روستاها تا زمان فروکش کردن آب و باز شدن راههای دسترسی امکان اصلاح خطوط وجود نداشت و به جز ۹ روستا که در انتظار پایداری شرایط برای رفع آسیبها هستیم، شبکه آب شرب ۲۴۳ روستا متصل و تعدادی از روستاها نیز دچار افت فشار هستند که به مرور زمان شبکه آب آنها نیز پایدار میشود.
قاسمی ادامه داد: با توجه به سیلابی بودن مسیر متأسفانه شب گذشته بر اثر شکستگی خط، مجدد ۷ روستا بیآب شد که پنج تیم عملیاتی برای ترمیم و بازگشت خط به مدار بهرهبرداری در حال انجام اقدامات هستند.
او ضمن تشکر از حمایتهای ویژه وزیر نیرو، استاندار و معاونین استاندار برای عبور از این بحران، افزود: رفع مشکلات ناشی از سیل در سریعترین زمان، بدون عزم ملی، حمایتهای وزیر نیرو، استاندار و معاونینشان و هم چنین تلاش شبانهروزی نیروهای خدوم و زحمتکش آبفا امکانپذیر نبود.
وی از تلاش اصحاب رسانه و خبرنگاران که از روز اول در مناطق سیل زده حضور یافتند قدردانی کرد و افزود: ما قدردان همکاری خبرنگاران، فرمانداران و بخشداران و دهیاران عزیز در مدیریت بحران سیل هستیم.
قاسمی استمرار این همکاری و اطلاعرسانی قطعیهای احتمالی آب را خواستار شد و گفت: تیمهای سبک و سنگین در جنوب استان مستقر هستند تا ضمن تلاش برای رفع کامل مشکلات به وجود آمده، در صورت وقوع مجدد سیل و یا بروز حادثه، نسبت به رفع آسیبها و بروز اختلال در خدماترسانی به مردم اقدام نمایند.
منبع: ایسنا