کیهان: چرا سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته ترور ترامپ،کاری شرورانه است؟ این ترور ،اقدامی ضروری و خداپسندانه است
روزنامه کیهان به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه در باره ادعای ترور ترامپ واکنش نشان داد.
![کیهان: چرا سخنگوی وزارت خارجه ایران گفته ترور ترامپ،کاری شرورانه است؟ این ترور ،اقدامی ضروری و خداپسندانه است](https://cdn.didbaniran.ir/thumbnail/SVI1cOQAFrzN/fUQ4pqCksNO-W7mJ87HQnq6TSFPk9zFFcyvzdIkhy21kx29E9nmhjIv4cNprBo2zKTmMYdp5wb7AleQNFGO5UiPgCHyAF45aoVWSSBSI2Cb94yn-VZfnJDnO0M2bQWNpx_xgmv2-h8AyLpxvcWMIczb8QFZ2Ugf8GN4UtmoBsyurMATIt0c3vj8NjqkLiFhGNSND7we9RNs,/0F028E4A-B55D-4688-B151-A5D2BC17CF6D.jpg)
به گزارش سایت دیده بان ایران ؛این روزنامه نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفته است «اتهام و ادعای تلاش برای ترور ترامپ کاملاً مشکوک و شرورانه و بیاساس است»
این که ادعای ترور ترامپ از جانب ایران دروغ است و این که خبر مورد اشاره بیاساس است، حرف درستی است ولی چرا ترور ترامپ اقدام شرورانه است؟! ترور قاتل شهید سلیمانی و شهید ابومهدی و انبوهی از مردم مظلوم دیگر، اقدامی شایسته و خداپسندانه و ضروری است، نه شرورانه.به جای این که از ترور ترامپ ابراز خوشحالی کنیم و از این که ترور او موفق نبوده است، ابراز تاسف کنیم، قضیه را وارونه مطرح میکنیم.